• Verzending 2-3 werkdagen
  • Gratis bezorgen vanaf € 40,-
  • Veilig betalen
  • Klarna

Naïf Good Care

Naïf Care verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten die de babyhuid echt nodig heeft en die niet alleen goed zijn voor de huid, ook voor de planeet. Niks meer, niks minder. 

 

De filosofie achter Naïf is simpel: do good. Wat dit betekent? Naïf Care maakt huidverzorgingsproducten die de puurheid van de mens en planeet respecteren en beschermen.

Zij willen de plek waar we geboren zijn beter achterlaten, dan hoe we ‘m aantroffen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de volgende generatie en hen een basis geven waarin ze kunnen kiezen voor Good Care. Dit zit ‘m niet alleen in de ingrediënten, ook in de verpakkingen, verzendmethoden en hoe we op Naïf HQ te werk gaan.

 

Good Care, Worry Free

Je huid behandel je met liefde. Daarom bevat Naïf verzorging alles wat de huid écht nodig heeft. Dermatologisch getest en zonder microplastics, minerale oliën of siliconen.

 

Naïf is B-Corp gecertificeerd. That’s huge! Dat betekent dat Naïf zich inzet voor een betere wereld als het gaat om sociale impact, verantwoordelijkheid, transparantie en duurzaamheid.