• Verzending 2-3 werkdagen
  • Gratis bezorgen vanaf € 40,-
  • Veilig betalen
  • Klarna

Chewies & More informatie

 

Wat doet Chewies & More?

Chewies&more doet er alles aan om te zorgen dat al hun producten veilig zijn voor kleintjes. Het bedrijf is gevestigd in het mooie Zwolle. Chewies & More werkt in een klein team met moeders, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en alles er tussen in.  Elke Chewie & Clip wordt door ons met de hand gemaakt. Zo creëren we voor iedereen kansen om het beste uit zichzelf te halen.

 

Waarom zijn de Chewies veilig?

De Chewies, Clips en wagenspanners zijn getest en gecertificeerd naar de Europese speelgoednormering en de Nederlandse Warenwet. Ze hebben hierdoor een CE- markering en mogen daarom op de Europese markt verkocht worden aan jou als consument. Elke Chewie of Clip wordt voordat deze verzonden wordt handmatig getest en nagemeten.

 

Met welke materialen werkt Chewies & More?

Zij maken gebruik van 100% silicone kralen en worden met de hand geknoopt. Silicone wordt in de basis gemaakt uit zuurstof en kiezel moneculen, hierdoor is het een volledig natuurlijk product.

Het silicone is 100% food grated, bestendig tegen beschadiging en vrij van schadelijke toevoegingen zoals onder andere BPA, pfalaten en andere toevoegingen. 

Siliconen voelt zacht en glad aan. Het is als een van de weinige stoffen volledig recyclebaar, dat betekent minder afval en een lange levensduur.

Het hout dat wordt gebruikt is beukenhout met het FSC- keurmerk. Meer dan andere houtsoorten heeft beukenhout een natuurlijke antibacteriële werking en splintert niet.

 

Onderhoud

Het schoonmaken van het silicone kan met water en een mild sopje. Het beukenhout kan je afnemen met een vochtig doekje en aan de lucht laten drogen. Ook een billendoekje werkt hier goed voor! Chewies & More artikelen kunnen niet uitgekookt worden, in de sterilisator of in de vaatwasser. 

Bij elk artikel is aangegeven hoe je het artikel precies moet onderhouden.